Erfgoeddag - Beestig! - ONTBIJT

Bistro de borre
52 vrije plaatsen
23/04/2023
20230423/ONTBIJT2023
Vanaf 09:30 tot 11:00
Het beestig ontbijt kadert binnen het thema 'Beestig' van de Erfgoeddag.
Dit jaar richt de Erfgoeddag de schijnwerpers op onze mededieren. Van vleermuis, werkpaard en schoothond tot en met de grote boze wolf, de ekster op de galg of de houtworm: op zondag 23 april 2023 kom je gegarandeerd het hele dierenrijk tegen want het thema is 'Beestig!'

In Bierbeek richten we onze blik op het varken. De Gemeentelijke Erfgoedraad presenteert ons een prikkelend dagprogramma dat bestaat uit 3 delen. Jij pikt in wanneer het je uitkomt. Let wel: de plaatsen zijn beperkt, snel inschrijven is de boodschap.

Het ontbijt wordt met de nodige zorg en met veel aandacht voor 'duurzaamheid' en 'korte keten' geserveerd in bistro de borre. Uiteraard staat er varkensspek op het menu maar vegetariërs mogen rekenen op een volwaardig en smakelijk alternatief. Voor 13 euro smul je van een buffet van verse croissants, broodjes, beleg, confituur, spek & eieren.

PRAKTISCH

Uur
We verwachten jullie om 9u30 ter plaatse (Wijnenberg 2, Bierbeek)

Mobiliteit
Kom vooral te voet of met fiets. Dit zijn de meest duurzame en voordeligste manieren om je te verplaasten. Geen pakeerproblemen en minder last van wegwerkzaamheden.

Parking
Als je niet anders kan dan met de wagen te komen, de borre beschikt over 3 parkings:
1) de grootste parking bevindt zich voor het gemeentehuis/de borre (speelpleinstraat) en beschikt over 150 plaatsen
2) de 'bovenparking' is de parking die rechtstreeks verbonden is met de bistro. Deze bevindt zich aan de achterzijde van de borre aan het groenterras en de politie. Hier zijn maar een beperkt aantal plaatsen.
3) voor de parking 'voetbal' rij je aan de bovenparking nog wat verder door en naar beneden. Ook daar zijn nog heel wat parkeerplaatsen.

Verkeershinder
Opgelet! Op maandag 23 januari zijn de werken aan de Korbeek-Losestraat gestart. Deze hebben het komende jaar ook impact op de bereikbaarheid van de borre en op de dienstverlening van De Lijn. Hou hier rekening mee wanneer je naar de borre komt. De meest recente informatie over hinder en omleidingen vind je hier.
9.30 uur: Beestig lekker ONTBIJT - Bistro de borre

We zorgen dat je stevig voor de dag komt met een heerlijk ontbijt in bistro de borre. Uiteraard staat er varkensspek op het menu maar vegetariërs mogen rekenen op een volwaardig en smakelijk alternatief. Voor 13 euro smul je van een buffet van verse croissants, broodjes, beleg, confituur, spek & eieren.

Prijslijst

  • ticket algemeen:
    • Standaardprijs: €13,00

Reservatie data

  1. 07/02/2023 09:00 tot 23/04/2023 09:00 (Iedereen)
Stap 1 van 3

Persoonlijke info

Om tickets te kopen gelieve eerst je e-mailadres in te geven

back to top